Λίγα λόγια για εμάς

Ο ''ΕΙΔΗΜΩΝ'' Συνεργάτης σου

Image

Η ομάδα της λογιστικής μας εταιρείας αποτελείται από υπεύθυνους και δημιουργικούς ανθρώπους.

Το όραμα μας είναι να μεταφέρουμε την τεχνογνωσία μας σε όσους επιθυμούν να μπουν στον κόσμο του επιχειρείν.

Σε μια εποχή ραγδαίων αλλαγών για τα οικονομικά δεδομένα η ανάγκη των επιχειρήσεων για να λάβουν ποιοτικές λογιστικές υπηρεσίες και λύσεις ήταν το κίνητρο για να συσταθεί η εταιρεία μας.

Με εκπαίδευση και εργασιακή εμπειρία στον λογιστικό αλλά και στον ελεγκτικό κλάδο σκοπός μας είναι να δώσουμε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους πελάτες μας μέσω έγκαιρης και αποτελεσματικής πληροφόρησης.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες οργάνωσης λογιστηρίων εταιρειών, reporting, μηνιαίων ισολογισμών και αποτελεσμάτων (pnl), φορολογικού σχεδιασμού,με γνώμονα την σύννομη μείωση φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών.

Οι λογιστικές λύσεις που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι εξατομικευμένες και προσαρμοσμένες τόσο στις σύγχρονες ανάγκες τους όσο και στο τρέχoν νομικό πλαίσιο.

Image

Η ομάδα μας

Γνωρίστε την ομάδα της ΛΟΓΙΣΤΩΡ. Κάθε στιγμή και για κάθε ανάγκη, βρίσκουμε την ιδανική λύση-όφελος για εσάς!
Ιωάννης Γκούζος
Ιωάννης ΓκούζοςΦορολογικός Σύμβουλoς Επιχειρήσεων – Ιδρυτής
Ο Γκουζος Σ. Ιωάννης είναι πτυχιουχός οικονομίας και Διοίκησης με κατεύθυνση την Λογιστική εργάστηκε σε λογιστικό γραφείο απο το 2009 εως το 2014 . Το 2014 παρακολουθήσε το μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών. Απο το 2014 εως το 2018 εργάστηκε σε γνωστή ελεγκτική εταιρεία όπου ήταν μέλος ομάδας ελέγχου που εξέδιδε φορολογικά πιστοποιητικά και πιστοποιούσε οικονομικές καταστάσεις μεσαίων και μεγάλων Ανωνύμων Εταιρειών. Έχει ιδρύσει την λογιστική εταιρεία “Λογίστωρ” που ειδικεύεται στην σύσταση εταιρειών, στον φορολογικό σχεδιασμό νέων και υφιστάμενων εταιρειών, στον προληπτικό φορολογικό έλεγχο καθως και στην καθολική υποστήριξη οργάνωσης και εποπτείας συγχρόνων λογιστηρίων.
Εύη Γ. Τσεκούρα
Εύη Γ. ΤσεκούραΔικηγόρος
Η Εύη Γ. Τσεκούρα έχει αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου Τέχνη, Δίκαιο και Οικονομία του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας. Νομικός σύμβουλος επιχειρήσεων και ιδιωτών με ειδίκευση σε υποθέσεις αστικού δικαίου, εμπορικού δικαίου, πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας, ανταγωνισμού, προσωπικών δεδομένων, software, Internet, ηλεκτρονικού εμπορίου και start-ups. Έχει εργαστεί ως εργαστεί ως Νομικός - Μέλος του Νομικού Τμήματος του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας και υπεύθυνη για τη νομική και διοικητική υποστήριξη της Επιτροπής για τη Γνωστοποίηση Διαδικτυακής Προσβολής Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων (ΕΔΠΠΙ), καθώς και ως Λέκτορας Εμπορικού Δικαίου στο ICBS Athens International College. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε νομικά περιοδικά και ιστότοπους.
Νικολέτα Λιβανίου
Νικολέτα ΛιβανίουΛογίστρια
Η Νικολέτα Λιβανίου είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς επίσης διαθέτει και πιστοποίηση παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας Οικονομικών Επιστημών από το ίδιο ίδρυμα. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε τμήμα Hr καθώς και σε γνωστή Λογιστική Εταιρεία ως financial accountant.

About

Logo LogistorΔίνουμε λογιστικές Λύσεις σε νέους επιχειρηματίες και επιχειρήσεις.

©2024 Logistor.gr | All Rights Reserved. Αρ.Γ.Ε.ΜΗ: 166225203000 Designed By Gerasimos Tzamarelos.

Search